Abraham Hicks českyChanneling

Abraham Hicks – Jak si přitáhnout peníze

Přepis:

Abraham: Chtěl jste ale ještě něco.

Host: To druhé bylo o penězích… Vím, že je tam obrovské množství bohatství…

Abraham: Nemáte ani ponětí. Viděli jsme ho.

Host: Chápu to, a ostatní lidé, kteří ho vidí, mi to také řekli. Takže mi to potvrdili. Vím, že je tam.

Abraham: Potvrzení od ostatních nemá žádnou cenu. Protože… nemůžete nabídnout vibraci toho potvrzení. Ale pokud vám to pomůže se zaměřit a ucítit to… Když získáte ten niterní pocit nadšení z toho, co se odvíjí, to je vše, co musíte udělat. Zůstaňte šťastně optimistický. To je vše. Zůstaňte šťastně optimistický. A říkejte vesmíru: “Přines to, jak budu na to připraven. Připravím se na to co nejrychleji. Ale zatím se budu bavit. Mezitím se dobře bavím. Jsem spokojen s tím, kde jsem, a těším se na více.” To je nejlepší vibrační stav.

Miluji to, kde jsem, a těším se na to, co přijde dalšího. Miluji to, kde jsem, a těším se tak na to, co přijde dalšího. Motory jedou jen jedním směrem.

Host: Takže co se týče peněz… to je vše, co mám dělat?

Abraham: To je jediné ve vašem vortexu. Dívali jsme se a dívali, není tam žádné lidstvo, žádná zábava… jen peníze. Jistě, že ne… zde je specifická odpověď pro vás a vaši specifickou otázku. Pokud vás dokážeme přesvědčit, že být v tomto těle… a být zaměřen na něco, co je zajímavé, a tudíž dosáhnout jasnosti, to je to nejlepší… a nezáleží, na jaké téma se zaměřujete. Zaměřte se a najděte jasnost, a pak prožijte vývoj toho, na co se zaměřujete.

Zpočátku se často zaměřujete na peníze, protože ve své lidské mysli, a chápeme proč, považujete peníze za klíč ke spoustě věcem. Poskytují snadnější přístup a snadnější svobodu. Rozhodně nejsou odpovědí k většině toho, co je ve vašem vortexu nebo srdci. Ale jsou úžasným pomocníkem, určitě ne to jediné ve vortexu, ale je pěkné, že to tam je.

Ztotožňujete finanční ohodnocení se svobodou. Svoboda je zásadní pro to, abyste si umožnil vše úžasné, co chcete. Jakmile peníze začnou proudit… Esther včera sledovala chvíli televizní program, kde nadace Billa a Lindy Gatesových dělala po celém světě úžasnou práci, ale peníze byly důležité pro práci, kterou dělali. Jakmile peníze začaly proudit, jejich pozornost se mohla ubrat jinými směry. Pokud by ty peníze tam nebyly, ostatní nápady by k nim přijít nemohly.

Takže bych měl nechat svou svobodu proudit, svůj vortex proudit, a peníze budou proudit. Ano, ano. K tomu bychom přidali, abyste své zájmy nechal proudit, protože pokud je pro vás něco působivého a zajímavého, můžete si být jistý, že ve vašem vortexu je toho tolik, co se slučovalo dohromady, a dostatek spolupracujících složek bylo shromážděno, že se pro vás odvíjí něco překvapivého a potěšujícího. Nesnažte se konkrétně zjistit, co to je.

Lidé často říkají: Chci více peněz, a získám je takto a takto. Nezjišťujete jen to, co chcete, ale i to, jak to přijde, kdy to přijde a odkud, a kdo toho bude součástí, a když pokládáte tyto otázky, na které nemáte odpovědi, nastartujete na svém vlaku motory, které směřují opačným směrem. Když budete mluvit jen o tom, co chcete, a proč, jedete jedním směrem a netvoříte ve své jízdě žádný odpor, a po cestě se vám myšlenky a nápady začnou odvíjet, protože je jisté, že vše, co jste zamýšlel před tím, než jste přišel do tohoto fyzického těla, je ve vašem vortexu. Vše, co jste pochytil po své cestě, tam je.

Vaše vyšší Já ví vše o tom, kým jste, a co chcete, a zná cestu, která vám přinese nejvíce úspěchu. Víte, co vaše vyšší Já považuje za úspěch? Vaše štěstí. Vaše míra každodenního štěstí v každém momentu. Většina lidí říká: Můj úspěch je o penězích, vlivu a moci. My mluvíme o vlivu, moci a penězích. Také mluvíme o napojení na zdrojovou energii, aby vámi proudila energie, která tvoří světy. Ale úspěch je o tom, jak se cítíte, o uzavření mezery mezi vámi a vyšším Já.

Jak jsme říkali včera, pokud chcete opéct chleba a tvrdohlavě odmítáte zapojit toustovač do zásuvky, můžete udělat všechny úspěšné pohyby – díváte se na instrukce, vytáhnete opatrně plátky chleba, znovu ho zabalíte, aby neokoral, a dáte ho do toustovače, stlačíte knoflík, a pak dlouho čekáte, protože jste nezapojil toustovač, a tak se vám chleba neopeče. Ve skutečnosti chcete soulad. Soulad vám vždy přinese radost, uspokojení a jasnost. To jsou klíče k úspěchu, a vše ostatní bude následovat. Vše ostatní přijde poté.

Host: Moc vám děkuji.

Zdroj: Abraham-hicks.cz

Podpořit bennu.cz

0 %