Channeling

Mistr Saint-Germain – O přijímání nevýslovné hojnosti a bohatství do vašeho života

Magie

Dnes budu mluvit o roli odmítnutí v rámci vašeho života i o tom, jak energie odmítání je stále obvyklou záležitostí a blokuje tak hojnost, kterou si přejete zažívat. Všichni pocházíte z říše blaženosti a míru – tak velké a nesmírné, že jste si byli vědomi toho, že s příchodem na Zemi nic nemůžete ztratit.

Rozuměli jste tomu, že ať vás potká cokoli, vždy budete v náručí nekonečné lásky.

Největší iluzí je totiž představa, že jste od lásky a hojnosti nějak odděleni a musíte udělat něco proto, abyste si ji zasloužili či přitáhli do svého života.

Většina z vás nechápe, že i nyní nadále existujete zde v těchto říších míru. I ti, co se snaží použít pozitivní myšlení a vděčnost jako magnet pro své bohatství, operují z místa nedostatku. Neexistuje nic, co byste museli udělat, aby se ve vašem životě objevila hojnost, jen musíte být sami sebou.

To je zcela fundamentální předpoklad. Pokud totiž nebudete sami sebou, nebudete vyzařovat svoje světlo. Většina z vás jej vyzařovat přestala, protože jste obklopeni lidmi, kteří také nejsou sami sebou. Když se před nimi totiž chováte, jako své pravé já, soudí vás a tak raději své světlo „ultumíte“ a podřídíte se oněm soudům – že byste se měli více bát, být malí. Vaše energie se omezuje a vibrace klesá. Přestáváte tolik vnímat, necítite podporu lásky a přestáváte věřit v hojnost, kterou máte. Pak se ji vlastně snažíte přitáhnout z místa nedůvěry (respektive v absolutní víře v nedostatek). Díky tomu si vlastně přitáhnete více nedůvěry nejen v sebe sama, ale i v ostatní, celý svět nebo i nás.

Obrácení tohoto procesu započíná a souvisí jen s vámi. Nesnažte se upravovat jakékoliv externí problémy dokud si nejdříve nesladíte energii uvnitř sebe. V rámci nadcházejících dnů pak energie, kterou jste uvnitř cítili, začne proudit a objeví situace, které mohou budit větší nedůvěru. To jsou ale také momenty, kdy je třeba si uvědomit, že vše na světě je v pořádku. Že se nacházíte v místě, kde jste podporováni a ona podpora pochází i z vašeho nitra. Vězte, že neexistuje nic, co by vás mohlo zničit, zranit a sebrat vám to, kým jste.

Ať o materiálním bohatství přemýšlíte hodně nebo málo, postupně se tyto myšlenky vytratí. Proto tvrdíme, že vděčnost není vždy tím nejlepším způsobem, jak se stát bohatším člověkem, protože, když jste vděční, odevzdáváte svou moc něčemu, co k vám přišlo. To pak Vesmír vnímá jako znak bezmocnosti a ne moci a naplnění.

Doporučujeme vám, abyste zapomněli a ignorovali všechny výzvy a překážky, které před sebou máte. A to i nehledě na to, když je to velice emotivní situace, která je eskalována energií někoho dalšího směrem k vám na základě strachu, který jste vyslali ven. To platí i v případě strachu, který se skrývá za takzvaně pozitivní nebo vděčnou myšlenkou. Zpět se totiž vrací ona skrytá potřeba za těmito myšlenkami. Není tedy nutné, abyste se snažili myslet pozitivně. Myslete, na co myslíte a prociťte, co cítíte. Umožněte to. Umožněte všechno, co chce přijít skrze vás a zase to odejde.

Nesnažte se zastavit onen proud a přesvědčovat sami sebe o něčem, čemu nyní ještě nevěříte – to je naprosto zbytečné. Jediné, co to způsobí, je, že to přidá vaší nedůvěře, jež jste si budovali většinu svého života. Doporučujeme, abyste se jen jednou za čas spojili se Zdrojem, něčím, čemu důvěřujete. Ať už je to váš oblíbený mistr, archanděl nebo průvodce. Nebo si jednoduše představte oceán lásky, míru a světla a postupně se jím naplňte a obklopte celí. Zkuste to třeba pětkrát denně. Něco jako váš osobní spouštěč či modlitba, jež inicializuje onu vibraci – jsem tu, abych zažil(a) více míru a více radosti.

To vyžaduje delší trénink, abyste byli schopni se soustředit na to, co je uvnitř nehledě na okolnosti tam venku. Abyste se stali tím, kým doopravdy jste, musíte vědět, kdo ve skutečnosti jste. Jste mistry lásky, míru a radosti, neustále měnící se formy. Jste světelnou bytostí, bytostí z hvězd, andělem i bohem/bohyní a určitá vaše část tomu rozumí a ví to – neexistují však přesná slova, jaká by to dokázala popsat.

Nemluvím k vám jako k nějakému muži, ženě či tělu, mluvím k vám jako k někomu sobě rovnému, jako příteli. Znám vás tak dobře, vaši pravou formu, jež je bez pochyb, nedostatku a zároveň nadšená a poklidná s ohledem na jakoukoli zkušenost. Nezabývá se domnělým nedostatkem, který zažívá vaše lidská část zde na Zemi.

Určitě jste nadšení poznat svou božskou část v rámci limitovaného světa – poznat se jako bytost bez limitů a nadále participovat v tvoření své reality. Ta se začne měnit sama od sebe bez jakékoli snahy, myšlenky nebo manipulace či předstírání. Neexistuje nic falešného s ohledem na Zdroj, radost, mír nebo lásku.

Neznamená to, že budete vždy tyto věci cítit, jen, že jimi nejste. I když pocítíte vztek, odmítnutí nebo se budete cítit jako oběť. To, co víte, je důležitější než, co cítíte.

Je to jako, kdybyste uvěřili, že zlá postava na obrazovce je doopravdy zlá. Sice hraje svou roli přesvědčivě, ale stranou je pravděpodobně dobrákem od kosti. Poznejte se jako někdo mocný, plný lásky a hojnosti. Uvědomte si to nehledě na svoje pocity, nesnažte se myslet na věci, kterým nevěříte. Vaše přesvědčení jsou jednoduše elektromagnetické reakce na energii, která pluje dovnitř a jen prochází. Mnohem zajímavější je energie, která vychází z vás.

Je vaším úkolem být těmi, kým ve skutečnosti jste. Tedy zcela úspěšnými, bohatými, radostnými, naplněnými a spokojenými. Nejedná se opravdu o nic méně. Vězte, že nezměrné množství lásky a míru bude vaše.

Jmenuji se Saint-Germain a jsem stále s vámi a vy se mnou.

Zdroj překladu
www.sheelaghmaria.com, Saint-Germain via Sheelagh Maria

Podpořit bennu.cz

0 %