Channeling

Zjednodušte si život pomocí těchto kroků

Zjednodušte si život pomocí těchto kroků

Zdravíme. Jsme Arkturiánská rada. Jsme rádi, že se s vámi všemi můžeme spojit. Jsme s vámi všemi tak struční, jak jen to je možné. Občas věci zjednodušujeme, aby vám byly jasnější, ale samozřejmě uznáváme, že žijete ve složitém světě a že máte složité životy.

Víme, že i když máte určité znalosti, jejich aplikace může být přinejmenším složitá. Někdy je pro vás důležité od složitosti situace odejít. Neříkáme, že musíte odejít natrvalo, ale říkáme, že když se cítíte zahlceni, když máte pocit, že se pro vás něco stalo příliš složitým, je čas, abyste to odložili. Nechte to být. Zaměřte se na něco jiného. Jděte dělat něco jiného.

Někdy se problémy vyřeší samy, a to víme z pozorování vás všech. Někdy se vám řešení těchto problémů naskytne, když děláte něco zábavného, když jste se odpoutali do té míry, že jste schopni vpustit do sebe ten geniální nápad. Když jste uprostřed rozhovoru, hádky, jak byste to mohli nazvat, kdy se zdá, že se nikam nedostanete, to je další chvíle, kdy vám doporučujeme, abyste tuto hádku odložili. Ani na vteřinu nevěřte tomu, že když se budete dál hádat, věci se zlepší, druhá osoba nakonec pochopí, kam míříte, nebo že spor nějak vyhrajete.

Místo toho ji nechte být, nechte ji být a vyjděte ven, nadýchejte se čerstvého vzduchu a jděte se projít. Když se život zkomplikuje, je třeba ho zjednodušit. Musíte se vrátit k základům. Vzpomeňte si, kdo jste: Zdrojovou energii. Nezapomeňte, že to všechno vytváříte vy. Pamatujte, že to vytváříte proto, abyste duchovně rostli a expandovali, a proto vám to všechno slouží. Zhluboka dýchejte a jděte se spojit s přírodou nebo zvířetem. Někdy se prostě musíte odreagovat, protože jste se setkali s něčím, co je příliš složité, příliš komplikované na to, aby to vaše mysl dokázala sama vyřešit.

Tehdy se potřebujete odevzdat. Tehdy potřebujete požádat o pomoc a tehdy potřebujete udělat věc, o které víte, že vás nejvíce uvolňuje. Je mnohem snazší dostat se k pozitivní myšlence, když už jste v pozitivní vibraci. A je pro vás mnohem snazší získat přístup k negativní myšlence, když už jste v emoci s nižší vibrací. Proto neočekávejte, že budete schopni přijít s tou nejskvělejší myšlenkou, s tím nejskvělejším řešením, když se právě cítíte opravdu špatně. Je dobré, abyste si to uvědomili. Je dobré, abyste si uvědomili, že vám není vždy nejlépe, a když vám není nejlépe, není to vhodná doba na rozhodování o vašem životě.

Nejprve se dostaňte do dobrého rozpoložení a pak situaci znovu prozkoumejte a zjistěte, zda existuje lepší způsob, jak se na ni podívat, nový pohled, který k vám přichází z místa s vyššími vibracemi. Všichni děláte velké pokroky, a proto před sebe stavíte větší výzvy, než jaké děláte. A tyto větší výzvy někdy vyžadují, abyste se vzdali. Nechte je odejít a najděte způsob, jak se zklidnit, jak se dostat do místa klidu, do místa, kde k vám může bez námahy přijít to, co vám bude sloužit. A když si ukážete, že je to skutečně pravda, budete z těchto komplikovaných situací častěji odcházet a více si hrát a budete si užívat života, což je tak důležité pro vás všechny, kteří jste souhlasili, že tu budete, a budete udržovat vyšší vibrace pro celé lidstvo.

Zdroj překladu
The 9D Arcturian Council, Channeled by Daniel Scranton, www.danielscranton.com

Podpořit bennu.cz

0 %