ChannelingPotenciály

Zářijové energie rovnodennosti 2021

Podzimní rovnodennost 2021

Jsme velmi nadšeni nadcházející rovnodenností na planetě Zemi, protože víme, že budete přijímat energie, které jste již v tomto okamžiku začali přijímat. Přijímáte začátek hojnosti energií, které zesílí právě v okamžiku rovnodennosti a budou přicházet i po rovnodennosti, protože jsou tak obrovské.

Nemohli byste je zvládnout všechny najednou; měly by na vás nepříznivý účinek místo toho žádoucího. Právě teď přijímáte energie, které mají transformační povahu. Jsou určeny k tomu, aby vám zvýšily vibrace, a pokud jste jim otevřeni, tak se tak stane.

Ti, kteří jim nejsou otevřeni, obdrží vedlejší účinky a nepochopí, proč tyto příznaky vzestupu zažívají. Proto vám přinášíme tyto informace přesně před okamžikem vaší zářijové rovnodennosti. Můžete se připravit; můžete také předvídat změny, které přijdou v důsledku toho, že tyto transformační energie vstoupí do vašich polí, čaker, těl, buněk a všech vašich aspektů. Můžete více odpočívat a relaxovat; můžete se ujistit, že jste uzemnění, přítomní a hydratovaní. Můžete si dokonce ve svém rušném dni udělat chvilku času a soustředit se na to, abyste se jim otevřeli jako květina.

Právě k tomu jste tu vy. Jste tu od toho, abyste se transformovali, a ti z nás, kteří jsou ve vyšších sférách, jsou tu od toho, aby vám pomohli. Pomůžeme vám a budeme pomáhat i nadále, ale také víme, že naši pomoc lépe přijmete, když ji budete očekávat a když si budete vědomi toho, o čem jsou současné energie. Tyto energie se týkají vzestupu, týkají se vašeho růstu, expanze, vývoje vašeho vědomí, protože všechny tyto věci jsou spojeny s vaší vibrací a vy žijete ve světě, kde se každý den děje mnoho věcí, které mohou vaši vibraci snížit.

Takže proti tomu musí existovat protiváha; musí existovat něco, co vyváží to, co vidíte ve zprávách, a dokonce i na sociálních sítích, co je depresivní, co vám bere dech, a to ne v dobrém slova smyslu. Když se soustředíte na to, že se vám dostává pomoci a že tato pomoc vychází z vaší schopnosti přijímat, pak můžete udělat něco pro to, abyste se do tohoto vnímavého stavu uvedli. Mnozí lidé si uvědomují, že rovnodennosti a slunovraty jsou ve vašem světě výjimečnými událostmi, ale někteří se k této pravdě stále probouzejí, a proto bychom vás rádi informovali o energiích, které přicházejí, které už na vás doléhají a kterým se mnozí z vás otevírají právě teď, když přijímáte tento přenos.

Jakmile tyto energie přijmete a ucítíte, že vaše vibrace dostávají potřebný upgrade, který potřebujete, můžete se snažit pomáhat ostatním. Ve skutečnosti budete ostatním pomáhat už jen tím, že budete přítomni a že budete průvodci těchto energií, kterými jste. Tím, že je přijímáte, je ukotvíte do fyzického světa a nemůžete si pomoci a šíříte je kolem sebe. Pokud cítíte, že jste ve stavu napětí nebo úzkosti, zavřete oči, několikrát se zhluboka nadechněte a řekněte si, že se můžete otevřít těmto transformujícím energiím rovnodennosti. Pamatujte, že jste toho schopni bez ohledu na situaci, ve které se v tuto dobu na Zemi nacházíte.

A nezapomeňte, že jakmile získáte vibrační upgrade, můžete kolem sebe šířit své vyšší vibrace, které jsou transformativní pro ostatní.
A tak i ostatní, kteří se nemohou nebo nechtějí otevřít, aby přijali energie rovnodennosti, z nich budou mít prospěch, protože vy všichni se transformujete a budete podle toho mluvit, myslet a jednat. Jste tu proto, abyste vedli cestu, abyste ostatním ukázali, jak se to dělá, abyste byli průkopníky, těmi, kteří jdou dál, než kde se lidstvo právě nachází.

Uvědomujete si, že je možné se posunout vpřed z místa, kde jste, a máte k tomu nástroje a znalosti. A nyní víte, o čem jsou energie rovnodennosti, a můžete se pohodlně a tiše posadit a soustředit se jen na jejich přijímání. Můžete a budete, protože jste obdrželi tento pokyn a protože si to vaše vyšší já přejí.

Jste na tento upgrade opravdu připraveni i každá vaše část. Tato vylepšení si není třeba zasloužit, jsou spíše přirozeným důsledkem toho, že jste na Zemi v období transformace. Můžete si tuto transformaci usnadnit a nyní víte, jak na to. Jste tu proto, abyste se stali svými vyššími já, svými já z páté dimenze, a jste tu proto, abyste to prožili v těle, ve fyzickém těle, a my jsme tu proto, abychom vám pomohli.

Zdroj překladu
Arcturian Council via Daniel Scranton, www.danielscranton.com

Podpořit bennu.cz

0 %