Channeling

Veliké změny začínají vámi

Veliké změny začínají vámi

Jste v období, kdy začínáte zpochybňovat příběhy, kterým jste byli od mala vystavováni. Všímáte si toho, že ti, co je vypráví, mají vedlejší motiv. Chtějí, abyste věřili tomu, co říkají. Obvykle se hájí tím, že je to pro vaše vlastní dobro, ochranu či bezpečí. To je jeden ze způsobů, kterým se mocní udržují u moci a využívají jej ke kontrole ostatních lidí.

Jenomže lidé se probouzejí a uvědomují si, že ta přesvědčení, která se dědila z generace na generaci, nejsou těmi, která chtějí mít. Je to součást procesu zbavování se programů, který probíhá na energetické úrovni. Děje se tak i proto, že nyní již máte jednoduchý přístup k informacím.

V tomto věku je zcela nemožné, aby něco zůstalo tajemstvím. Postupně se dozvídáte o lžích a manipulacích uvnitř vlád, korporací a médií, což vede k tomu, že postupně posilujete svou vlastní osobní moc.

Když změníte cíl své pozornosti z lidí, kteří lžou, manipulují a mlží na to, co změnit skutečně můžete, získáváte tím svou vlastní moc zpět. Nemluvíme ale o protestech vůči těm, kteří jsou u moci. Úplně je přestaňte uznávat, potvrzovat.

Najděte si svou vlastní pravdu, dostaňte se do souladu se svou osobní silou – staňte se svou vlastní autoritou.

Nemusíte zdolat větrné mlýny či strhnout domky z karet. Rozpadnou se samy. Jediné, co musíte udělat pro vytvoření reality, kterou chcete zažívat, je, zaměřit svou pozornost na to, co tvořit chcete. Není třeba se ohlížet kamkoli mimo sebe, aby to za vás někdo udělal.

Co potřebujete, jsou nové systémy – a kdo je pro tento úkol lepší, než ti, co byli těmi starými celý život utlačováni? Navrhujeme tedy, abyste se soustředili na onu jiskru „Božství“, která existuje v každém z vás. Na sílu, kterou máte a koncentrovali se a tvořili to, po čem toužíte. Pak se ona velká změna stane realitou.

Zdroj překladu
The 9th Dimensional Arcturian Council, danielscranton.com

Podpořit bennu.cz

0 %