Channeling

Usnadněte si cestu do 5. dimenze

Vesmír

Každý jednotlivec na Zemi i ve vesmíru má svůj vlastní specifický zážitek povznesení. Volíte si unikátní cestu – dávejte ovšem pozor jakou.

Většina lidí věří, že musí nastat něco velkého, nějaká katastrofa, než bude onen posun kompletní. Jiní zase věří, že přiletí kosmické lodě a vezmou ty, co jsou již v procesu povznesení, na jinou verzi Země. Někteří jsou přesvědčeni, že před touto velikou změnou ještě dojde k úplnému odhalení (skutečné historie lidstva a existence mimozemského života).

Doporučujeme, abyste si při transformaci na to stát se svým Vyšším Já zvolili cestu největší lehkosti a radosti. Pokud vnímáte 5. dimenzi jako jakési místo, kam směřujete, pak ano, potřebujete jisté „vozidlo“, abyste se tam dostali. Ale to není to podstatné. Vkročení do páté dimenze s lehkostí znamená, že budete mít rádi všechny svoje aspekty. Přijmete všechny svoje části. Odpustíte sami sobě, což také znamená, že dokážete cítit soucit pro sebe i ostatní. I pro ty, co se nechovají zrovna nejlépe.

Ulehčete si cestu do této nové zkušenosti každý den tím, že budete hledat příležitosti, kde můžete být k sobě více milující a jemnější. Hledejte způsoby, jak snížit množství nízko-vibrační energie, které se stále držíte. Nalezněte více klidu a zejména hledejte možnosti, jak cítit všechny ty nepříjemné emoce, protože jen tím ztratí na síle a zmizí.

Negativní emoce nad vámi nemá žádnou moc, pokud ji přijmete. Pokud ale budete popírat její existenci, snažit se ji zakrýt nebo upozadit, získá nad vámi moc velkou. Všímejte si, jak se při takovýchto emocích chováte, jaké jsou vaše reakce. Zapište si je. Připomeňte si to, když vás něco rozčílí nebo rozhodí – utíkáte za jídlem, sexem nebo hazardem či čímkoli pro vás specifickým.

Existují určité věci, které na této cestě můžete praktikovat a které jsou zdravé. Pokud se cítíte emočně na hraně, jděte se projít, jděte do přírody. Tam získáte svou vysoko-vibrační podporu. Je to jeden ze zdravých způsobů, jak se vyrovnat s těmito nepříjemnými pocity a zážitky. V televizi často vídáte, jak se postavy vyrovnávají s negativními emocemi. Pijí. Pak spolu bojují. Někdo se zavalí prací, aby nemusel nic cítit.

Tyto postavy, které jsou vytvořeny na základě skutečných lidí, budou zažívat mnohem náročnější věci v průběhu procesu povznesení. Až bude kolektivní vědomí lidstva na tuto transformaci připraveno, pak nastane. Ono datum se stále pohybuje. Záleží na jaké časové linii se nacházíte. Mějte pro sebe záměr se nacházet na té pocitově nejlepší. Pomůžete tím i ostatním.

Zdroj překladu
Arcturian Council channeled by Daniel Scranton, danielscranton.com

Podpořit bennu.cz

0 %