Channeling

Temná noc duše

Nyní více než kdy jindy lze pozorovat čím dál více uvědomění mezi lidmi na Zemi. Pro ty z vás, kteří jsou probuzení a v „přední frontě“ vědomí, je to skvělý čas pro sdílení vašich zkušeností o temnotě s ostatními. O věcech negativních, o tom, za co jste se dříve styděli, ale nyní jste je již integrovali.

Sdílení vašich příběhů je vynikajícím způsobem, jak pomoci ostatním se dostat tam, kam jste zatím na své cestě došli vy. Lidé potřebují vědět, že ve svém průzkumu všech svých aspektů nejsou sami. Sdílejte i své metody a techniky, které vám pomohly se dostat skrze temná období, kdy jste si již mysleli, že už to nezvládnete.

Mnozí z vás měli v určité části života sebevražedné myšlenky – a i přes to, že to může znít smutně – je to normální důsledek probuzení. Tím, že se o tuto zkušenost s ostatními podělíte, jim pomůže se dostat skrze vlastní temnou „noc“ duše. Vědomí toho, kým jste byli v minulých životech, negativní myšlenky či akce, s kterými jste přišli v tomto životě do kontaktu, všechny tyto typy zkušeností vytváří při jejich sdílení dialog.

Cílem je tyto zkušenosti demystifikovat a odstranit jejich emocionální a energetický náboj. Lidé se často cítí uvězněni svými vlastními myšlenkami a pocity, protože si myslí, že jsou jediní, kdo je mají. Tím ale onu temnotu odsunují zase hluboko zpět.

Navrhujeme, abyste ostatním pomohli se srovnat s tím, co naleznou uvnitř sebe. Učinit tak můžete skrze svoje blogy či sociální sítě. Tím, že s lidmi budete mluvit a podělíte se o své zkušenosti. Jak vy jste ona období překlenuli. Je to aktem laskavosti a služby zbytku lidstva. Je čas tyto zkušenosti začít brát jako normální, aby je lidé mohly nechat jít a pokračovali v budování budoucnosti – lepší budoucnosti pro celé lidstvo.

Zdroj překladu
Arcturian Council channeled by Daniel Scranton, danielscranton.com

Podpořit bennu.cz

0 %