Channeling

Takto posouváte své vědomí

Nemáte jen zátěž, kterou si přinášíte z předchozích životů nebo z minulosti v tomto současném životě; zátěž, tíhu, blokády atd. si vytváříte v okamžiku, kdy si zvolíte určitý postoj. Když se rozhodnete soudit, vzdorovat, chovat odpor k někomu jinému nebo k celé skupině lidí. V tu chvíli zatěžujete sami sebe. Nevědomě si bráníte v tom, abyste se pozvedli a stali se více tím, kým skutečně jste.

Mnoho důvodů, proč tyto věci děláte, pochází z vašeho ega posedlého přežitím. Vaše ego si myslí, že si musíte vytvořit hranice, zdi, vězení, abyste se uchránili před tím, co je špatné nebo škodlivé, co ohrožuje vaši existenci nebo přinejmenším živobytí. A tak je součástí této cesty především uvolnění vašeho egoistického pocitu hrůzy a strachu z toho, co by se mohlo stát znovu nebo co by se mohlo stát poprvé, pokud nebudete mít vše ve svém životě pod kontrolou prostřednictvím tohoto procesu oddělování věcí.

Nemusíte se ničemu nebo nikomu vyhýbat, abyste si vytvořili realitu, kterou chcete stvořit. Pokud se ve vaší zkušenosti objeví někdo nebo něco nechtěného, přijměte to. Vězte, že jsou tam z nějakého důvodu. Vězte, že ta událost nebo okolnost se stala proto, aby vám dala příležitost růst, vyvíjet se, abyste se stali více svým pravým já.

Nemusíte každého zapudit nebo vyškrtnout ze svého života, abyste mohli žít život svých snů. Ať už je to někdo, kdo vám ublížil, nebo někdo, o kom máte pocit, že by vám ublížit mohl.

Když žijete svůj život podle těchto egoistických představ a konceptů, vzdáváte se své moci. Nejlepší je nechat je jít; oprostit se od svých soudů. Nechte odejít svou zášť. Propusťte své negativní emoce tím, že je přijmete. Zdá se to paradoxní, ale tak to funguje. Musíte to všechno přijmout, abyste se přes to přenesli. Musíte to všechno prožít, abyste se mohli posunout na další úroveň této hry, kterou hrajete sami se sebou. Nekomplikujte si život stále více a více jen proto, že vás vaše ego přesvědčilo, že je to nutné, abyste vůbec mohli žít nebo abyste mohli žít tak, jak chcete.

Pamatujte, že jste tu proto, abyste si vzájemně prospívali, a to můžete dělat jen tehdy, když si uvědomíte, že všichni mimo vás jsou i vámi. A když uznáte, že jste tu proto, abyste byli láskou a přinášeli lásku všem a do každé situace, tehdy rostete, tehdy se rozvíjíte. Tehdy si odlehčíte, protože nemůžete pojmout dvě věci najednou. Nemůžete udržovat lásku a odsuzování zároveň. Volíte si jedno nebo druhé, a když si zvolíte lásku, volíte světlo. Rozhodnete se ulevit si. Rozhodnete se odlehčit svůj náklad a rozhodnete se jít výš a výš, než jste byli dosud, a o tom je tato cesta.

Proto na to prosím pamatujte a nalaďte se na to, jak se cítíte, když se na něco soustředíte. Cítíte se lehčí, nebo těžší? Pokud se cítíte lehčí, soustředíte se způsobem, který vám slouží, a pokud se cítíte těžší, soustředíte se způsobem, který vás drží v pasti. Nechcete opakovat stále stejné scénáře, takže musíte být tím aspektem, který vše změní. A když to uděláte, pak se může změnit i všechno mimo vás a vy můžete v životě zažívat víc radosti.

Zdroj překladu
Arcturian Council via Daniel Scranton, www.danielscranton.com

Podpořit bennu.cz

0 %