ChannelingSeberozvoj

Jak se stát svým „Vyšším Já“

Jak se stát svým "Vyšším Já"

Pokud pochybujete o vaší schopnosti stát se svým „Vyšším Já“, pak vězte, že jím již dávno jste. Stejně tak jste již svou duší i energií Zdroje. Neexistuje jediný důvod, proč byste se nemohli stát tím, čím již ve skutečnosti jste.

V tomto ohledu nemůžete zklamat. V každý moment vašeho života určujete to, jak se sami vidíte a vnímáte. Právě teď se můžete rozhodnout, že jste svým „Vyšším Já“ a můžete tak začít fungovat. A nebo si můžete opakovat příběh, kdy vaše „Vyšší Já“ je tam někde venku, daleko a vy na něj musíte dosáhnout a proklestit si k němu cestu.

Můžete si vnuknout jakoukoliv myšlenku, i tu, že vaše „Vyšší Já“ je od vás oddělené. Budete zažívat tu pravdu, o které se přesvědčíte. Tu realitu, se kterou se ztotožníte. Je to zcela a jen na vás.

Právě zažíváte to, jaké je to se stát tím, čím již ve skutečnosti jste. Zkuste si tuto myšlenku nechat v sobě chvíli uležet. Ta cesta není o tom se zoufale dostat na nějaké jiné místo nebo z povahy skutečnosti pravděpodobnosti – obávat se, že se tam ani nedostanete.

Tento život je pro vás tím, kde si můžete zažít, jaké to je se změnit. Cílem není si onu cestu „tam“ zasloužit, dokázat někomu svou hodnotu, nebo splnit každičký krok na cestě do vysněného cíle. Vy jste těmi, kdo určují svou vlastní hodnotu.

Vy rozhodujete o tom, který ze svých aspektů aktivujete. Můžete snadno aktivovat energii svého „Vyššího Já“ stejně tak, jako můžete aktivovat určitou vibraci, vzpomínku nebo myšlenku. Pokud se ale identifikujete s tím, že vaše „Vyšší Já“ je tam někde venku, snažíte se získat jeho pozornost, aby vás vedlo za lepším životem, pak vězte, že přesně toto bude verzí reality, kterou budete zažívat.

Vyzýváme vás tedy, abyste se již nyní vnímali jako nejvyšší verze sebe sama. Učiníte tak pomocí rozhodnutí, že již jste tím, čím se chcete stát (a stáváte). Cesta, na které jste, je o tom cítit, jak se proměňujete v něco víc. Již jste tím, v co se měníte – a tím je váš úspěch nevyhnutelný.

Zdroj: Arcturian Council

Překlad: Ladislav Šulc

Podpořit bennu.cz

0 %