ChannelingOtázky a odpovědi

Jak se mám vypořádat s tím, co právě zažívám? Cítím se na dně, s trochu sebevražednými sklony.

Jak se mám vypořádat s tím, co právě zažívám? Cítím se na dně, s trochu sebevražednými sklony.

Otázka – „Jak se mám vypořádat s tím, co právě zažívám? Cítím se na dně, s trochu sebevražednými sklony. Starý způsob, kterým jsem problémy řešila, již nefunguje. I když moje mysl hlasitě odporuje, již se ke svému starému životnímu stylu nemůžu vrátit a přitom zůstat při smyslech.“

Odpověď

Nejprve bychom zmínili, že v tom, čím právě procházíš, nejsi sama. Mnoho lidí nyní bojuje s podobnými problémy a volání o pomoc je silnější než kdykoliv předtím. Kristen tomu říká – „pocit, jako uvězněné zvíře v kleci“.

Tento HLUBOKÝ neklid je způsoben mnoha věcmi:

  1. Tvoje empatické schopnosti – dokážeš vycítit nepokoj a neklid kolektivního (ne)vědomí lidstva. Díky enormní změně energií, které obklopují toto období změn a voleb (pozn. autora – americké volby prezidenta), je všechno zesíleno, doslova „napumpováno“. To je ten důvod, proč se zdá být vše tak intenzivní. Lze to ale kdykoliv snížit na únosnou hranici, stačí mít onu touhu, záměr. Nebo zajít do přírody.
  2. Tlak nového a neznámého způsobuje soupeření tvé pozornosti mezi očekáváním a nadšením. Vyvolává tím ony staré reakce založené na strachu. Takže cítíte, jak se tyto vaše části napínají.
  3. Doslova „propouštíte“ množství hluboko uložených vzorců, přesvědčení a učení z vašich buněk. Mnoho lidí se v tomto procesu neúčastní, protože toho buď nejsou schopni, nebo si tuto cestu nezvolili. Ale ty, jako Mistr, kterým jsi, jsi si zvolila to učinit za ně. Takže se nepotýkáš pouze s čištěním vlastního „smetí“, ale také všech ostatních.
  4. Jak již bylo řešeno v bodě 2 – existuje ohromný rozkol tvých starých a nových Já. Zkus si to představit jako, když se tenký kus karamelu natahuje, roztahuje, až se nakonec poddá. Tento pocit „uvěznění v kleci“ se nazývá fází „natahování a uvolnění“.

Chápeme, že nic z toho není vůbec příjemné a jsme tu pro vás, abychom vás podpořili, poskytli vedení a lásku. Stačí vyslovit svůj dotaz, jsme tu vždy Tady a Teď. My (vaši Průvodci, Andělé a Vesmírné rodiny) skutečně toužíme po tom, vám pomáhat. Jste ale součástí paradigma svobodné vůle, musíte si o to tedy říci sami.

Pokud si zvolíte, že se v rámci těchto změn uzavřete do sebe, pak vězte, že to není vhodná volba. Může to celý proces ztížit.

Výrazně doporučujeme trávit čas v přírodě, i kdyby to bylo jen na krátkou chvíli. Jít na moment na tichou, poklidnou procházku, a umožnit přírodě (vítr, sluneční svit, vzduch), aby vám pomohla s laskavostí očistit, uzdravit a obnovit vaši energii a ducha. Plavání v tekoucí vodě je také velmi efektivní. I kdyby to mělo být jen ve vaší představivosti.

Čím více neklidní a úzkostní se cítíte – tím blíže jste odpovědím, které vám přinesou vytoužený klid a mír. Takže zůstaňte ve svém srdci, ve svých přítomných okamžicích a vězte, že ten boj se zdá být tak intenzivní proto, že zažíváte jeho „poslední tažení“.

~ Kristen

Zdroj: Kristen Clark

Překlad: Ladislav Šulc

Podpořit bennu.cz

0 %