ChannelingOtázky a odpovědi

Podle čeho poznám, kdy mám konat nebo naopak nedělat nic a nechat věcem volný průběh?

Tudy

Když máte pocit, že je čas na změnu, ale ta ještě nenastala, může být složité poznat, jak přesně postupovat. Snažíte se věci uskutečnit? Nebo jen trpělivě čekáte? A jak poznat, co z toho si vybrat?

Odpověď je velice jednoduchá. Pokud se odevzdáte tomu být vedeni pro vaše nejvyšší dobro, jediné, co musíte udělat, je, sledovat znamení a synchronicity. Následovat cestu nejmenšího odporu a lehkosti – a dělat to, co je v daný moment energeticky podporováno.

Odevzdání se z rovnice vyloučí nutnost na věci přicházet. Pokud je v určitý den vaším záměrem nechat věci prostě plynout a nic se ten den nestane, pak vězte, že přítomnost a klid bylo pro vás právě v onen den to nejlepší. Znamená to, že jste byli velice aktivní na energetické úrovni. Integrovali jste své energie nebo drželi prostor pro lidstvo.

Pokud jste odevzdaní a věci se před vámi začnou synchronně objevovat s lehkostí, cítíte se dobře a podporováni – pak to představuje veliký neonový signál vesmíru TUDY. Podobně je tomu tak, pokud se cítíte inspirováni a energeticky vás něco přitahuje k nějaké činnosti. Zcela spontánně. Skoro jako kdybyste jeli na autopilot. Všechny tyto indikátory vás vedou směrem k místu, které je nejvíce v souladu s vaší duší.

Někdy zjistíte, že je aktivity pomálu, někdy se vše jakoby úplně zastaví. To je také v pořádku. Napovídá vám to, že věci a události se teprve formují a vše co je od vás vyžadováno, je důvěra v ony energie. A aktivita týkající se toho, co je v daný moment podporováno.

Vždy se pohybujete směrem dopředu, i když to tak nemusí vypadat. Manifestujete neustále. Na pozadí se toho děje tolik, že byste byli překvapeni – než se věci zformují do fyzického uzření. Důvěřujte. Přijměte benefity toho, v jaké fázi se aktuálně nacházíte. Vaším úkolem je být vědomým a ochotným účastníkem ve vaší spolupráci s vesmírem.

Zdroj překladu
Archangel Gabriel through Shelley Young, trinityesoterics.com

Podpořit bennu.cz

0 %