Channeling

Nechte se překvapit aneb za hranice přesvědčení

Nechte se překvapit aneb za hranice přesvědčení

Všimli jsme si, že je většina lidí schopna velmi rychle činit závěry na základě malého množství informací. Ty pak skvěle zapadají do vaší skládanky soudů. Je velice jednoduché věřit něčemu, jež potvrzuje to, o čem jste již byli přesvědčeni. Mnohem těžší je ale přijmout informaci, která je v rozporu vaším dlouhodobým přesvědčením. Možná proto vám zkušenosti z nadcházejících let trochu vyrazí dech.

Je to ale nutné, abyste byli schopni se zbavit tendence vytváření závěrů na základě již existujících přesvědčení. Budete se chtít totiž otevřít zcela novým idejím a možnostem zažívání a poznávání reality. To je jeden z důvodů, proč jste si vytvořili svět plný kontradikcí, kdy vždy existuje opačný názor. A to je dobře. Nechcete usnout na vavřínech a myslet si, že jste snědli moudrost světa. Naopak chcete zůstat otevření, ale se zdravou dávkou skepticismu. A říkáme to proto, že nechceme, abyste hned věřili všemu, co uvidíte nebo uslyšíte.

Zkuste vše filtrovat přes vaše srdce – nacítit se na to, jestli s vámi daná věc rezonuje – a přitom nečinit ihned závěry. Součástí problému zde na Zemi je, že jste byli ve školách vedeni k tomu, že existují jasná fakta a pravdy, podle kterých se musíte řídit. Jenže, jakmile jste jednou ve škole skončili, zjistili jste, že většina toho byly lži, zbytečnosti nebo jen prostě perspektiva. Mluvíme zejména o historii, ale i o dalších předmětech.

Existuje prostor pro kreativitu i spontaneitu. Není nutné, abyste následovali všechna pravidla, ani se křečovitě drželi faktů jako své nejoblíbenější hračky. Jste tvůrci a průzkumníci. Přišli jste sem tvořit a rozvíjet se. Navrhujeme tedy, abyste se svými závěry neukvapovali a umožnili průchod více vlastní energii i informacím. Umožněte si zažít zkušenost na míru v rámci vlastního krásného vesmíru. Zkušenosti se nemusí opakovat, aby se staly skutečností. To je způsob žití v 5. dimenzi.

Zdroj překladu
Arcturian Council, www.danielscranton.com

Podpořit bennu.cz

0 %