Channeling

Napište svůj vlastní životní příběh

Napište svůj vlastní životní příběh

Jakou velkou vizi máte pro svůj život? Jaký zážitek nad rámec čehokoli jiného si pro sebe v tuto chvíli vybíráte? Zvolte si ho.

Jste tu proto, abyste si vybírali zážitky, které chcete zažívat, a všechno, milý mistře, je pro vás možné. Když skutečně vstoupíte do této úrovně vědomí a uvědomění, je tato vize v souladu s pravdou o tom, kdo jste, tato vize je přáním vaší duše, tato vize je hlubokým přáním vašeho člověka. A my vás ujišťujeme, že jste zde proto, abyste ji zažili. A pokud byste právě cestu od místa, kde se nacházíte, k prožití této velkolepé vize vnímali jako nejlepší, nejšťavnatější a nejzábavnější část filmu, no, pak to pro vás začne být opravdu, opravdu zábavné.

Když se jdete podívat na film, obvykle už víte, co se stane. Už jen podle názvu filmu a traileru to víte. Možná jste ho dokonce už někdy viděli. Možná vám dokonce někdo přesně řekl, co se stane na konci. Možná jste četli knihu. Proč se na film díváte? Kvůli zábavě. Co je na tom zábavné? Celá ta cesta, která vede k vrcholu nebo ke šťastnému či strhujícímu konci. To, co vás baví po celou dobu cesty, jsou všechna dobrodružství a zážitky, které vedou k tomu velkému vrcholnému okamžiku. Rozumíte?

Tehdy se pro vás tato životní zkušenost začne stávat opravdu, ale opravdu zábavnou. Můžete si dokonce zahrát malou hru, jako by byl hlasatel v pozadí. Aha, už je to tu zase, vytváří si malé překážky, aby se zasekla. Jak hloupé. Můžete se tím vším bavit.

Většina toho, co vás drží v pasti, co vytváří frustraci a odpor, to všechno pochází z myšlenek, které si myslíte, a návyků, které jste si vytvořili a které jsou jen hloupými malými způsoby, jimiž hrajete tuto hru sami se sebou v domnění, že to bude zábavnější, a možná to tak je, ale to, co ji skutečně začíná dělat zábavnou, je hraní své role, psaní a přepisování scénáře, pokud se tak rozhodnete. Můžete obsazovat nové postavy. Můžete vytvářet nové scény. Můžete vzít jednu dějovou linii a rozehrát nejrůznější způsoby, jak by se stejný děj mohl odehrát.

Scénář píšete vy. Obsazujete postavy. Předvádíte velkolepé představení. Bavte se a rozhodně uvítejte příležitost k oslavě svého velkolepého představení. Na předávání cen Akademie vystoupíte na pódium a pronesete svou velkou vítěznou řeč. Poté bude následovat velká oslava. Dostanete trofej. Všichni vám budou volat a nabízet vám ještě úžasnější scénáře a role a možná i více peněz. Je to zábava, pokud to dovolíte. Pokud to všechno dokážete vnímat tak, jak to je – je to taková zábava. Jediné, co zbývá, je hrát si a tvořit jako Jedinost všeho, co je, což jste vy.

A ve svém filmu, kde jste obsadili vedlejší herce nebo herečky, kteří také hrají role ve scénáři přesně tak, jak je napsán, byste si vzpomněli, že právě hrají roli vedle vás jako vedlejší herec nebo herečka v tomto neuvěřitelném představení a také získávají ceny za nejlepší vedlejší výkony. Ve skutečnosti nejsou tou problémovou osobou nebo dítětem. Ve skutečnosti nejsou tou ztracenou duší. Ve skutečnosti nejsou tou ubohou obětí. Ve skutečnosti nejsou padouchem. Oni jsou Zdroj. Jsou prodloužením energie Zdroje stejně jako vy. Jsou Božstvím stejně jako vy. Jsou Stvořitelem ve svém vlastním stvoření stejně jako vy. Jsou nekonečně hodni a i oni jsou božskou láskou stejně jako vy.

A teď, je tohle všechno mnohem zábavnější, když víte, kdo jste, když jste probuzeni a realizováni a žijete jako mistr? Samozřejmě, že je. Samozřejmě, že je. Je to mnohem zábavnější, mnohem zábavnější.

Kdykoli popíráte sílu druhého, v tu chvíli popíráte svou vlastní. V každém okamžiku, kdy popíráte důstojnost druhého, popíráte svou vlastní. V každém okamžiku, kdy popíráte lásku k druhému, popíráte svou vlastní. A můžete to nahradit jakýmkoli jiným slovem. V každém okamžiku, kdy popíráte něčí krásu, popíráte svou vlastní. Kdykoli popíráte něčí hojnost nebo blahobyt, popíráte v tu chvíli svou vlastní hojnost a blahobyt nebo s nimi nejste spojeni a nedovolujete si je.

Každý člověk je neuvěřitelný mistr. A opět je to pouhý odraz. Nikdy to není doopravdy o nich, vždy je to o vás.


Ať už je to cokoli, všechno je to příležitost, abyste se vrátili do okamžiku a sladili se se svou celistvostí, dokonalostí, hodnotou, silou a láskou, kterou jste, a pak to přenesli do všeho, co děláte. Když následujete energii a necháte se vést světlem a děláte věci, které vám přinášejí radost, a děláte věci, které milujete.

Zdroj překladu
Channeled by Sara Landon, saralandon.com/wisdom-of-the-council/insights-from-write-your-own-life-story/

Podpořit bennu.cz

0 %