ChannelingZvířata

Může se esence duše zvířete reinkarnovat zpět?

Reinkarnace - zvířecí miláčci

Otázka pro Metatrona: Domácí mazlíčci se často stanou členem rodiny, dětmi svých opatrovatelů. Když odejdou, je to pro ně velice zničující. Může se tatáž esence duše zvířete reinkarnovat ihned zpět, pokud si majitel(é) pořídí nového mazlíčka?

AA-Metatron: „Propojení osobností“ mazlíčka je ve své podstatě unikátní součást lidského opečovávatele – fragment osobnosti. Když zvířecí mazlíček zemře, zůstane zcela jistě toto spojení vědomí – jeho i člověka – v blízkosti v éterických sférách, aby s ním mohlo být nadále ve spojení.

Člověk je často schopen vycítit nebo dokonce vidět a poznat esenci svého miláčka i potom, co odešel. A to dokonce i když uteče či se zaběhne.

Majitel tedy dokáže komunikovat s touto esencí „spojené osobnosti“ a jeho zvířecí miláček se jistě znovu reinkarnuje – vstoupí do nového těla. Nejpříhodnější období je, když se nový mazlíček získá v průběhu 2 – 3 týdnů po odchodu a je stejným plemenem jako ten předchozí. V krátkém čase se tak ona zřetelná osobnost a charakteristika předchozího miláčka znovu jasně ukotví v novém těle. Vztah a podpora tak mohou nadále pokračovat.

Pokud se stane, že nový miláček je jiného plemene nebo jiného astrologického vzorce, nemusí být podobnosti ihned zřejmé, ale ono propojení esencí a podpora bude pocházet ze stejného zdroje. To je velice důležité chápat.

Zdroj překladu
Earth-keeper.com, James Tyberonn

Podpořit bennu.cz

0 %