Matt Kahn českyPovaha věcí

Matt Kahn – Vesmír chce, abyste věděli, že …

Matt Kahn

Právě nyní Vesmír chce, abyste věděli, že snadný život plný synchronicit se jen zdá jako něco nereálného ne proto, že byste nebyli v souladu sami se sebou, ale proto, abyste získali přímý vhled do vašeho vztahu s vnitřním klidem.

  • Máte pocit, jako by se čas pohyboval pomaleji než obvykle?
  • Narážíte znovu a znovu na věci, o kterých jste si mysleli, že už jsou za vámi?
  • Zdá se, že se lidi dokonce snad snaží, aby vás přehlíželi nebo zklamali?
  • Jste více frustrovaní a podráždění než obvykle?

Pokud ano, určitě nejste sami. I když ne každý cítí takto intenzivní pozvánku do většího klidu, většina z vás na přední linii Povznesení začíná být ještě více ukotvena do vašich fyzických těl. Tento proces je často vyčerpávající.

Abyste manifestovali svoje sny do formy, musíte být zcela ukotveni ve svém těle. Jen tak obdržíte všechny úžasné dary, které pro vás byly stvořeny.

Ještě než se posunete na další hranici energetické úrovně, je obvyklé zažívat útrpnou frustraci, jako byste se pohybovali skrze bazény plné molasy nebo bojovali vyčerpávající bitvu na kopci.

Pokud je vaše zkušenost z posledních pár dní nebo týdnu podobná, nebojte se. To se pouze Vesmír úmyslně snaží, abyste zpomalili a tím se více spojili se Zemí. Díky tomu se vaše energie lépe ukotví a bude kolem vás expandovat.

Ať už máte pocit, že se synchronicity ve vašem životě zrychlují nebo se naopak zdají až překvapivě nepřítomné, nastal ideální čas soustředit svou pozornost na uzemňování.

Jak tedy prakticky na uzemňování?

  1. Při první známce konfliktu nebo frustrace zpomalte svůj dech
  2. Nesnažte se neustále přemýšlet nad tím, kdy se všechno změní
  3. Milujte toho/tu, kdo zatím neví, jak být přesně tak, jak je
  4. Uznejte pocity neklidu a nebezpečí, když věci neplynou podle představy
  5. Pijte mnoho čisté vody a denně se pohybujte/cvičte
  6. Dopřejte si dostatek kvalitního spánku každý den
  7. Soustřeďte své ocenění na to, co již máte a neobávejte se toho, co bude
  8. Akceptujte, že máte aspekt, který neustále očekává, že se stane něco negativního
  9. Zbavte své bydlení věcí, které vaši energii brání v proudění
  10. Meditujte i s otevřenýma očima, i kdyby na pár minut, tak často, jak to dovedete

Čím více času budete věnovat umožňování a bytí v rovnováze/souladu, tím méně budete pociťovat strach. A čím méně se budete se strachem identifikovat, tím lehčí bude pro vaše energetické pole fungovat, být uzemněný/uzemněná a pomoci tak další přeměně a odbourávání starého.

Když se každý váš den stane příležitostí pro soulad a uzemnění, bude tento proces čím dál jednodušší. Nastanou momenty inspirace, vášně, jasnosti a radosti namísto paniky, frustrace, smutku, vyčerpání a rozhořčení, které jsou zde stejně jen proto, abyste zpomalili do většího energetického souladu.

Ať už to pro vás znamená jít do přírody a pořádně si zařvat nebo být někde zcela v klidu úplně o samotě, jsem tu pro vás na každém kroku vaší cesty.

Zdroj překladu
Matt Kahn, www.mattkahn.org

Podpořit bennu.cz

0 %