SeberozvojUměníVidea

Úžasné majstrovstvo v písaní perom Jakea Weidmanna

Keď bol v škole, umelec a majster v písaní perom Jake Weidmann sledoval, ako jeho spolužiaci si zapisovali poznámky do ich notebookov. Wiedmann sa namiesto toho vydal staromódnou cestou, zapisoval všetko ručne na papier a využil každej príležitosti na precvičovanie a zdokonalenie jeho mimoriadneho umenia písania perom.

Tvrdá práca sa rýchlo vyplatila, pretože je teraz jedným z iba 12 ľudí, ktorí majú titul „master penman“, majster v písaní perom a k tomu je z najmladší s rozdielom 3 dekád.

Toto nové video od Uproxx ukazuje Wieldmana ako trochu rozpráva o jeho tvorení a ukazuje niektoré jeho delikátne diela, z ktorých môžete vidieť oveľa viac na jeho stránke www.jakeweidmann.com

pen pen1 pen-2 pen-3

Úžasné majstrovstvo písania perom Jakea Weidmanna

Zdroj: www.thisiscolossal.com

luci1Lucie: Mladý a talentovaný kluk, kaligrafik, krasopísař, malíř. Tají se dech společně s každým jeho tahem, ta přesnost, píle, která je cítit z jeho tvorby. Soulad lidského těla pro přenos na plátno – ruka a oči, dýchání – obzvlášť pří dlouhých tazích perem. Při pohledu na jeho krásu písma vám dá připomenout, jak se jste se cítili jako malí, když jste začali psát první řádky do nového sešitu nebo deníku. Jak vám záleželo na každém písmenku. Kde jsou ty časy, kdy jsme měli pro otisk slov jako pomocníka pouze papír a pero.

Podpořit bennu.cz

0 %