ChannelingPotenciály

Jaké energie nás čekají v září roku 2020

Energie

Jsme si vědomi toho, že očekáváte větší změnu, pomoc i přirozenou evoluci energií, které jsou vám k dispozici. A to je přesně to, co vás v září čeká, v měsíci další rovnodennosti.

Energie, jež k vám budou přicházet, vám pomohou tvořit s větší lehkostí, klidem a užijete si více radosti. Nastal čas, aby lidstvo přestalo být tak vážné a cítili jste se svobodnější. Více jako děti. Je čas, abyste pozvali víly ke hře, ukáží vám, jaké jsou jejich životy. Vciťte se do pravé podstaty toho, kým se stáváte při přechodu do vašich 5 dimenzionálních já. Je to blízké právě vílám. Jste tu pro to, abyste v sobě probudili vědomí toho, že můžete tvořit svůj život s lehkostí, hravostí a radostí. Můžete dovolit svému vnitřními dítěti se objevit a nechat ho vás oprostit od veškeré melancholie a chmur, na které se většina lidí soustředila tak dlouho.

Jsme tu proto, abychom vám připomněli, že si můžete dát pauzu. Nemusíte se pořád soustředit na to, co je se světem špatně. To vám neuteče. Vždy se můžete vrátit k naplnění svého smyslu života, vaší mise. Nadcházející energie září vám mají připomenout, že je také důležité doplnit síly, relaxovat a učinit tuto cestu – evoluci vědomí – co nejzábavnější.

Radost tkví pouze v cestě samotné, pokud to dovolíte i vyhledáváte. Pokud jste to vy, kdo si poskakuje a zpívá, když po ní kráčíte. Naciťte se na radost, která je vám k dispozici, radost z prosté existence. Tato radost nemusí být podmíněná. Nemusíte čekat, až se všechno změní, než začnete zažívat více radosti. Ve skutečnosti, pokud dovolíte těmto zářijovým energiím učinit to, k čemu byly navrženy, je pravděpodobnější, že vy i ostatní lidé vstřebáte všechno, po čem jste již delší dobu toužili.

Možná se vám daří lépe žádat a vyvolávat věci, když jste nespokojení, ve strachu či smutní, ale rozhodně dokážete lépe přijímat to, co jste vytvořili, když jste klidní a hledáte způsoby, jak si odlehčit. Jak si odebrat břímě z ramen, s cílem, aby bylo všechno lepší.

Jste tu proto, abyste na Zemi vytvořili krásnou realitu, jež chcete prožít a tohle je nutnou součástí. Musíte nechat přijít to, co jste již vytvořili a nyní je ten správný čas. Energie vás podporují a pomáhají vám, čímž vám to tu na Zemi výrazně ulehčují.

Zdroj překladu
Arcturian Council channeled by Daniel Scranton, www.danielscranton.com

Podpořit bennu.cz

0 %