Channeling

Hromadná probuzení započala

Hromadná probuzení započala

Když jste konfrontováni s vlastní smrtelností, konceptem smrti, je to přesně v tento moment, kdy člověk započne významné hledání odpovědí vlastní duše. Jedním z pozitivních dopadů koronaviru (COVID-19) jsou právě hromadná probuzení, která se na vaší planetě dějí právě teď.

Čím více lidí si uvědomí možnost vlastního odchodu, tím více budou hledat odpovědi. Díky tomu mají větší šanci je obdržet.

Čím dál více lidí objevuje pravdu, že jsou nekonečnými bytostmi nepodmíněné lásky. Mnoho jednotlivců také vůbec poprvé zvažuje reinkarnaci. Cítí, že tu mají ještě nevyřešené záležitosti.

Všimněte si, že ke všemu, co se děje, existuje pozitivum, které jde za hranice změny systému nebo pádu říší. Aktuálně probíhá něco mnohem důležitějšího, než jsou masová zatýkání těch, kteří pracovali v temnotě. Čím více lidí je probuzených, tím blíže jste všichni k povznesení. Součástí probuzení je samozřejmě také rozpoznávání Božské podstaty i v lidech kolem vás.

Když se lidé starají, jsou soucitní a chovají se k sobě hezky, znamená to mnohem více, než si dokážete představit. Budeme vás dále podporovat v tom, abyste hledali způsoby, jak i vy můžete pomáhat, být součástí řešení či podat pomocnou ruku spolucestovatelům na Zemi. Můžete také být těmi, kteří někoho k probuzení inspirují, a to je obrovský úspěch. Všímejte si příležitostí, kdy můžete pomáhat těm, jež to potřebují nebo inspirovat všechny kolem. Ne svými myšlenkami ani teoriemi, ale svým soucitem.

Zdroj překladu
Arcturian Council channeled by Daniel Scranton, www.danielscranton.com

Podpořit bennu.cz

0 %