VědaVidea

Gregg Braden: Úloha srdca a emócií v zákone príťažlivosti

Otázka niekedy je, či môžeme alebo nemôžeme merať ľudské emócie. To čo teraz veda dokumentuje sú efekty emócií na pole srdca. Je zistené, že ľudské srdce je najsilnejší generátor jak elektrického, tak magnetického pola v tele. Toto je dôležité, pretože nás vždy učili, že mozog je to miesto, kde sa deje akcia.

Gregg Braden: Úloha srdca a emócií v zákone príťažlivosti

Mozog má elektrické pole a má aj magnetické pole, ale sú relatívne slabé v porovnaní so srdcom. Srdce má asi 100x silnejšie elektrické pole a až 5.000x silnejšie magnetické pole ako mozog a dôvod prečo je toto dôležité je, že fyzický svet ako ho poznáme je vytvorený z tých dvoch energetických polí. Elektrického a magnetického, elektor-magneticého. Naše knihy o fyzike nám teraz hovoria, že ak môžeme zmeniť buď magnetické pole atómu, alebo elektrické pole atómu, tak týmto doslovne meníme ten atóm. Meníme to, z čoho sú naše telá vytvorené.

Teraz sa ukazuje, že ľudské srdce je navrhnuté, aby robilo obidve veci. Zmeniť jak elektrické pole, tak magnetické pole našich tiel a nášho sveta. Robí to ako odozvu na emócie ktoré vytvárame medzi našim srdcom a mozgom.

Vizualizácia elektrického pola nášho srdca

Vizualizácia elektrického pola nášho srdca

Dostal som veľa otázok, kde sa ma ľudia pýtali, aký majú tieto objavy vzťah k tomu, čo teraz poznáme ako zákon príťažlivosti. Na veľmi vysokej úrovni, nám môžu dať náhľad do tohoto vzťahu, ale keď pôjdeme hlboko do týchto objavov a tak isto aj do starovekých učení, čo zistíme je toto: „Je to menej o príťažlivosti a viac o zrkadlení.“ A tým myslím toto: Svet okolo nás, naša veda nám teraz hovorí, že existuje energetické pole, ktoré stojí za všetkou fyzickou realitou a je známe pod menami ako Pole. Lenn McTager napísal krásnu knihu Pole (The Field) o tejto kvantovej podstate. Niektorí ju nazývajú Myseľ Prírody, niektorí vedci ju volajú Myseľ Boha, niektorí Matrix, niektorí Božský Matrix. V 1944 otec kvantovej teórie Max Planck identifikoval toto pole a nazval ho Matrix, odtiaľto pochádza tento termín.

To, čo teraz začíname chápať je, že ak vytvoríme pocity toho, čo sme sa rozhodli v našich životoch zažiť, čokoľvek od vedomých volieb perfektného vzťahu, hojnosti v našich životoch, uzdravenia v našich telách, alebo uzdravenia v telách našich milovaných, tak tie pocity vytvárajú schémy elektrických a magnetických polí v našich srdciach, ktoré doslovne preskupujú veci v tejto kvantovej polievke, v tejto kvantovej podstate a dovoľujú vzorom, ktoré sme vytvorili v našich srdciach, aby sa manifestovali vo svete okolo nás.

Takže z vedeckého pohľadu je to menej o priťahovaní a viac vedomom vytváraní vzorca vo vašom vnútri s vedením, že vesmír sa zmanifestuje okolo toho vzorca a do sveta okolo nás, aby jednoducho zrkadlil to čo sme požadovali. Inými slovami, veľmi jednoduchý spôsob, ako sa na toto pozrieť a už sme to všetci počuli predtým…

V našich životoch sa musíme stať tými vecami, ktoré chceme zažiť v našom svete a teraz nám dáva veda veľmi dobrý dôvod pochopiť prečo to takto je.

Gregg Braden

Podpořit bennu.cz

0 %