Matt Kahn českyPotenciálySebeláskaSeberozvoj

Energetický update (únor 2023) – Stínové já a jeho uzdravení – Matt Kahn

Energetický update (únor 2023) - Stínové já a jeho uzdravení - Matt Kahn

Začněme tím, že si uvědomíme, že žijeme na planetě, kde jedinými konstantami jsou změna, růst a vývoj. K tomu dochází prostřednictvím neustálého rozvíjení každého člověka a planety jako celku pravidelným přijímáním příchozích vln fotonových energetických vln o vyšší frekvenci z Centrálního Slunce.

Jakmile tyto vysokofrekvenční energetické vlny vstoupí do naší atmosféry, buď probudí spící potenciál vyššího vědomí, nebo spustí emoční shluky a buněčnou paměť. Jakmile se každou emocí a bolestivou vzpomínkou zakódovanou v každé buňce setkáme a procítíme ji, aktivuje se hlubší úroveň léčení, aby se uvolnil prostor pro vyšší úrovně expanze. Jeden by si myslel, že s tolika přicházejícími vlnami energie vysokých vibrací už budeme žít v nebi na Zemi.

Ačkoli takové změny můžeme pociťovat a vnímat o to více, čím více se uzdravujeme, probouzíme a integrujeme, témata nevědomé aktivity, která vidíme na odiv v celém našem lidstvu, odrážejí, jak nová energie ovlivňuje operační systémy vědomí ega. Pozorovat vlny vyššího vědomí, které zaplavují nevědomé vzorce a otisky ega, je podobné jako sledovat město, které se snaží stabilizovat, zatímco odolává bouřím, na něž nebyla žádná ulice řádně připravena.

Proto je jedním z hlavních témat února 2023 je konfrontace se stínovým já a jeho uzdravení.

Stín je maska, kterou ego nosí. Je to struktura osobnosti vytvořená z historie bolesti, ztrát, strachu, trápení a lítosti. Pokud stín existuje v aktivním stavu identifikace, je pravděpodobné, že se vy nebo někdo, koho znáte, vrhnete na druhé nebo je donutíte prožívat bolest, kterou v sobě stále nosí. Jakmile se počáteční části stínu integrují, útok je zaměřen spíše dovnitř, říká se mu uzavírání se. Během této fáze si ego buď přehrává ozvěny předchozího špatného zacházení, nebo se pokouší činit pokání za ty, kterým svým chováním ublížilo – tím, že si to vybíjí na sobě. Jakmile vybíjení a uzavírání se do sebe rovnoměrně odpadne, vytvoří se harmonická rezonance s přicházejícími vlnami fotonové energie naplněné světlem.

K tomu dochází zkoumáním duchovních cest, procesů a praktik zaměřených na srdce. Tím, že se ještě více než kdy dříve soustředíte na srdce, pomáháte egu najít odvahu čelit sobě samému bez masky oddělenosti, která odděluje vnitřní bytí od vnějšího světa. Jak se maska stínu stále drolí, monumentální posun od nevědomého vzorce k probuzenému čakrovému systému a aktivované krystalické DNA může často působit jako únava, ztráta směru, účelu a ambicí, a dokonce může odrážet příznaky deprese. Proto je důsledné hájení a aktivní účast na cestě zaměřené na srdce tak zásadní pro evoluční skoky, které jste udělali a které jste nyní připraveni učinit.

Ztotožnění se stínem se může projevit duševním zhroucením, které vede ke kriminálnímu chování, zneužívání moci, a jak jsme viděli, k povstání v podobě sebevražedných úmrtí, masové střelby a větší hrozby jaderné války. V tomto můžeme být pokorně svědky důkazů toho, jak mocně se planeta posouvá, zatímco společnost řízená současnými léčenými vzorci sleduje, jak se její nevědomé způsoby hroutí a upadají.

Jak vesmír jasně říká: “Je to Armagedon jen pro ty nejpyšnější, nejodolnější a nejoprávněnější aspekty ega. Aspekty si nemusí zasloužit respekt svými destruktivními projevy, ale mají být respektovány jako projevy Zdroje za roli, kterou hrají jako podněcovatelé většího probuzení vědomí. Vy jako obyvatelé této fyzické formy tu nejste proto, abyste bojovali s egem, které je živeno pouze bojem a poháněno vyhýbáním se mu. Místo toho jste zde na záchranné misi, abyste pomohli egu začlenit se zpět do světla, protože strach ega ze smrti nebo z neznámého se v přítomnosti lásky rozplývá.“

Ačkoli si jistě můžeme vytvořit docela slušnou představu o tom, jak se svět očividně rozpadá, jsme také v mnoha ohledech svědky „pádu Říma“. Řím není jen nevědomí, které řídilo svět, ale i jednotlivé struktury megaega, které fungovaly mimo jakoukoli etickou odpovědnost. Ať už jsme svědky hromadného odchodu zaměstnanců Twitteru, společností, které se vzdávají podpory celebrit v reakci na nenávistné projevy, účelnějších právních prostředků vůči policejní brutalitě, a dokonce i pokojného shromáždění v reakci na záběry Tyra Nichola, existují zcela jasné známky toho, že energie, která se sem vlévá, je přijímána a asimilována.

A přesto, čím vědomějším se každý z nás stává, tím individuálněji přispíváme frekvencemi svého stále se rozšiřujícího světla k manifestaci kolektivního příměří ve všech srdcích.

Souhrnně lze říci, že energie února 2023 je ideální dobou pro:

  • ukotvení světla a záměry uzdravení pokaždé, když uslyšíte obtížnou zprávu.
  • získání důvěry svých nejnesnesitelnějších částí, abyste se zbavili výpadů nebo uzavírání se do sebe.
  • požádání svých nejzranitelnějších částí, aby se s vámi podělily o své nejhlubší výčitky, ztráty, smutky a obavy, místo aby je promítaly ven nebo na vás.
  • osvobození se od toho, abyste byli podporovateli stínu někoho jiného, bez ohledu na to, jak malý krok vpřed můžete udělat

Kéž tento čas na planetě Zemi inspiruje k obnovení naděje, většímu připomenutí osvobození a hlubokému znovuzískání osobní síly, kdy můžeme prokázat svůj nejvyšší potenciál prostřednictvím schopnosti milovat a být milováni jako Zdroj světla, kterým jsme.

Zdroj překladu
Matt Kahn, mattkahn.org

Podpořit bennu.cz

0 %