Channeling

Energetický update – Připravte se na divokou jízdu

Energetický update

Měsíc červenec je ohnivým měsícem očištění. Odkrývají se a uvolňují mnohé vrstvy z minulosti. Světlo se dostává do takové hloubky, o jíž jsme neměli ani tušení.

Právě jsme v intenzivní přípravě na dvojité zatmění (Slunce i Měsíc) v měsíci srpnu. Musíme se doslova prokousat tím, co nás drží zpět, abychom byli připraveni na to být znovuzrozeni.

Z energetického pohledu se vše, co se děje v červenci, dalo do pohybu díky novoluní z posledního víkendu v červnu. Cítí někdo ponovoluní „opici“? Ta měla sílu, že? Ale nyní z tohoto pohledu se zdá, jako by to bylo v daleké minulosti.

Následně nastal úplněk, který vyšel na bránu dne 7.7. Pokud jste tedy nebyli očištěni díky novoluní, úplněk tuto práci jistě dokončil. Výsledkem by pak měla být výrazná jasnost. Vtipné ale je, že ta může právě způsobit více zmatku. Něco jako čím více víte, tím méně vlastně víte.

S každým odhalením jasnosti se zjevilo množství nových otázek k zodpovězení. Takže i přes to, že jsme ušli takovou cestu až sem a získali mnohem více odpovědí, než kdykoliv předtím, cítili jsme se ještě více zmateni.

Pokud je zde nějaká lekce, pak je jí: Přestaňte se snažit věci kontrolovat. Nemusíte znát na všechno odpověď ani být perfektní. Opusťte všechny tyto programy a nechte se unášet. Umožňujte. Spolutvořte s Vesmírem.

Pro většinu z vás je v roce 2017 obvyklé následující. Jakmile si myslíte, že znáte odpověď, koberec – vlastně zapomeňte na koberec, celá podlaha pod vámi zmizí. Když už jste si mysleli, že je vše jasné, začnete se znovu ocitat na pochybách a být zmateni.

Vítejte v červenci.

Toto je proces očišťování.

Opravdu to chcete?

Opravdu tomu věříte?

Důvěřujete si dostatečně?

Zábavné na tom je, že už jste vlastně kompletní – a vždy jste byli.

Ovšem jsou tu háčky společnosti. Mnoho vrstev očekávání, které se kupily již od doby, co jsme byli počatí, abychom zformovali strukturu světa, jak je znáte dnes. Neutuchající touha po finální odpovědi v nekonečném světě. Nepřetržitá snaha být součástí neměnného vesmíru, kde změna je jedinou konstantou. Tato posedlost s tím, co je správné nebo špatné, potřeba mít vždy pravdu, když je šance 50 na 50 – a přitom je odpověď vždy v každém okamžiku relativní.

To je právě to, od čeho jsme nyní očišťováni. Naše podmiňování. Naše programy. Limitující faktory ve světě bez limitu. Posedlost kontrolou. Existuje čínské přísloví, které lze přeložit jako: „Skutečné zlato se nebojí testu ohněm“. A to se nám nyní děje. Byli jsme pohlceni plameny očištění. Důvěřujte však tomu, že to skutečné zlato uvnitř vás dokáže odolat tomu všemu. Ty plameny, to teplo a intenzita, nic z toho se nedá srovnat s tím pokladem, kterým ve skutečnosti jste.

Toto všechno je pouze začátek. Malá příprava před opravdovou akcí. Pro mne a pomocníky Světla kolem mne byl tento poslední víkend plný úzkosti a nepokoje takové síly, že pro to nemám ani slova. Jakoby ani neexistovala země, s kterou se lze uzemnit. Dezorientace byla více než skutečná.

Všichni se v tuto dobu cítíme poněkud úzkostliví a nervózní. Sedíce na vlně (nebo spíše vlnách) nejistoty, přičemž nám Vesmír posílá velké množství energie všemi možnými způsoby. Zanechává to pocit, jako by pod námi ani žádná zem nezůstala. Důvěřujte tomu, že pokud to bude potřeba, budeme schopni „létat“. Věřte, že jste vždy podporováni a že za vámi Vesmír stojí. A to i v těch nejtěžších okamžicích v životě. Nepodceňujte svou vnitřní sílu.

Naše fyzická těla jsou vyčerpána. Ta únava se někdy takřka nedá ani snést. Jakoby spánku nebylo nikdy dost, zdřímnutí přes den se stává každodenní záležitostí. Nebuďte na sebe proto tvrdí. Zdřímněte si, když je to potřeba a můžete. Tyto silné vlny energie mohou spánek učinit velice nevyrovnaným – proto poslouchejte své tělo a dejte mu to, co potřebuje. Respektujte, oč si žádá. Ujistěte se, že spíte podle potřeby a přijímáte dostatek tekutin.

Krk, ramena, záda, to vše se doslova „zamyká“ na obranu těla, které z toho všeho vyšiluje. Nezapomeňte, že fyzická dimenze je tou poslední, kde se změna projevuje – trvá to, a úzkost k tomu patří. Dýchejte. Nadechněte se do přítomného okamžiku. Nadechněte se do bolesti a strnulosti, kterou pociťujete. Trik tkví v tom, že je potřeba se soustředit na náš dech. Zejména výdech, jež se snažte protáhnout a učinit co nejdelší. Tím vytvoříte prostor pro nový vzduch a energie. Vydechujte tedy tak, jako by to byl váš poslední výdech na Zemi. Budete odměněni novým, čistým vzduchem, který je hluboký a osvěžující. Když se naučíme věci propouštět, umožňujeme tím zároveň věci přijímat.

Vcelku ani nezáleží na tom, co se právě děje. Pokud to není erupce na Slunci, je to solární bouře. Když to není bouře geomagnetická, je to unikátní bouře vyvolávající protony. Naše Slunce nepolevuje, protože Vesmír nepolevuje.

Změňte sebe nebo buďte změněni. Upřímně, v tento moment ani „buďte změněni“ není možné. ZMĚNA je prostě TU. Metamorfóza je kompletní a nastal čas na probuzení a opuštění svého zámotku.

V nejbližších dnech nás čeká novoluní. Najděte si čas a zaznamenejte si cenné lekce, které jste se tento měsíc naučili. Je čas na to opustit úzkost, která nás tak dlouho soužila. Nadechněte se do svého bytí a setrvejte v přítomném okamžiku. Udělejte si čas sami na sebe – pečujte o sebe. Umožněte těmto energetickým vlnám, aby vás očišťovaly, když se přitom budete učit plynout. Cílem tohoto cvičení není se pevně zakořenit a zatuhnout, ale naopak zjemnit a umožnit věcem volný průběh.

A co nás čeká dále?

V měsíci srpnu to budou dvě zatmění. 7. srpna zatmění Měsíce a 21. srpna pak zatmění Slunce. Tyto události znamenají uzavření kapitol minulosti na obou stranách – yin i yang. Zatmění Měsíce (yin) reprezentuje zatmění minulosti, kterou je třeba za námi nechat. Souvisí se všemi temnými aspekty našeho bytí. Zatmění Slunce (yang) pak souvisí více s tím, co je třeba odsunout a týká se více veřejnosti a kolektivu.

Náhody neexistují. Tím řečeno, úplně zatmění Slunce se bude konat pouze v rámci části kontinentu USA. Vypadá to doslova jako sekera cestující skrze Spojené Státy. Aby bylo vyčištěno to, co již neslouží – a to jak na osobní, tak na kolektivní úrovni. Bude to intenzivní? To si pište. V červenci jsme nebyli připravováni pro nic za nic. Vše má své místo a čas.

Ať to již zní jakkoliv děsivě nebo nepohodlně, není tomu tak. Tato změna se neděje bezdůvodně – dala na sebe dlouho čekat. Je čas se posunout dále a umožnit ji. Budete překvapeni, co na vás čeká.

Zdroj překladu
LoveHasWon, www.lovehaswon.org

Podpořit bennu.cz

0 %