ChannelingPotenciály

Co se stane 21.12. 2021?

2021

Jsme vždy rádi, když se s vámi můžeme spojit, protože vás máme moc rádi a protože cítíme vaši otevřenost vůči nám a našim energiím. Rádi vám poskytujeme energie, které vám nejvíce pomohou, energie, které slouží největšímu a nejvyššímu dobru všech. Vždy vám posíláme energie na podporu duchovního růstu, ne nutně proto, abychom vám pomohli vyhrát v loterii. A tak když obdržíte energie, které vám pomohou uvědomit si, že v sobě máte vše, co potřebujete, můžete se vsadit, že přišly od nás nebo od nějaké jiné, vysokofrekvenční skupiny bytostí z vyšších dimenzí.

Nadcházející energie z prosince 2021 budou o podpoře tohoto vědění a pocitu v každé lidské bytosti. Jak víte z přijímání našich poselství, jsme velkými zastánci toho, aby každý člověk hledal spíše uvnitř sebe, než aby neustále hledal potvrzení svých přesvědčení vně sebe, aby k němu přišlo vše, co chce ve fyzické podobě, aby k němu přišla láska od jiného člověka. To všechno jsou úžasné věci, ale každý člověk si musí nejprve uvědomit, že je nekonečnou bytostí lásky a hojnosti, že má přímý přístup ke všem typům informací a že je ve skutečnosti Zdrojovou energií, která vytváří zkušenost, kterou právě prožívá.

Mnohem raději bychom viděli lidi, kteří chodí s tímto vědomím, než aby čekali, až jim někdo mimo ně potvrdí, že elektronické částice jsou skutečné, že jim už delší dobu lžou a že dostanou poštou obrovský šek, aby jim vynahradili všechny špatnosti, které se v historii staly. A tak jsou prosincové energie o stabilizaci vás a vašich myšlenek a přesvědčení, stabilizují vás v samotném jádru, pomáhají vám rozpoznat pravdu o tom, kdo jste jako nekonečné a věčné bytosti světla a lásky, a to vše povede k tomu, že každý člověk tam na Zemi bude mít tu možnost naprosto bez pochybností vědět, že vše je obsaženo v něm a že on je tou silou, která vytváří vesmír takový, jaký je dnes.

Pokud se vám nelíbí cesta, na které se právě nacházíte, je důležité, abyste věděli, že tím, že půjdete dovnitř a posunete své myšlenky, pocity, své vibrace, můžete přeskočit na jinou cestu nebo časovou linii. Je důležité, abyste více věřili sami sobě než předpovědím někoho jiného o tom, co se stane 21. prosince nebo co bude v roce 2022. Těchto předpovědí máte nyní dost a máte v sobě dostatek znalostí a informací, abyste si vytvořili zážitky, které chcete mít ve všech klíčových okamžicích vašeho kalendáře a lidských dějin. Nemusíte se také všichni shodnout na jedné verzi reality, abyste mohli pokojně koexistovat.

Máte být různorodí ve svých perspektivách, ve svých myšlenkách a ve svém chování. Všichni máte fungovat na trochu jiných vibracích a vlastně vždycky budete, takže nečekejte, že se všichni shodnou na jakémkoli tématu, a budete si moci s úlevou vydechnout. A budete vědět, že realita, kterou prožíváte a kterou si sami vytváříte, vás může přivést do harmonie s těmi, kteří jsou vaší vibraci dostatečně blízko, abyste s nimi měli příjemné zkušenosti. A to je opravdu něco, co bychom rádi viděli, abyste všichni zažili 21. prosince, 1. ledna a po zbytek svého pobytu na Zemi.

Zdroj překladu
The Arcturian Council via Daniel Scranton, www.danielscranton.com

Podpořit bennu.cz

0 %