Channeling

Co dělat, když jsou energie jako pumelice ze všech stran?

Řeka

Když vkročíme do období, kdy je přísun energií velice vysoký, je to jako bychom byli bombardováni ze všech stran. Začneme se soustředit hlavně na to, abychom udrželi rovnováhu. Pohybujeme se směrem, o kterém si myslíme, že je ten správný, ale moc se toho nestane, protože síla proudu je až příliš silná. Cítíme se úzkostně nebo s nadšením, nebo oboje, podle toho, jak dokážeme přijímat dobrodružství před námi.

V tomto typu energie nelze takřka nic manifestovat, protože je tak bouřlivý. S čím jste v souznění v jeden okamžik, se v tom následujícím zase změní. Vše, co můžete udělat, je, se odevzdat proudu, přičemž sebe-péče by měla být vaší prioritou. Během tohoto období je snadné propadnout zmatku, pocitu, že vlastně nic nevíte. Jediné, co je vám zřejmé, je to, co je přímo před vámi.

I když jsou tyto energie velice intenzivní a vyčerpávající, nakonec přeci jen zvolní a díky nim se posouváte mnohem více kupředu. Až se ze všeho „proberete“ a budete si moci z druhé strany prohlédnout, kolik se toho změnilo a kde se nyní nacházíte, uvidíte, že jste se ocitli ve zcela nové části vaší cesty.

Směrem k roku 2020 nás toho čeká ještě mnoho. Sebe-prozkoumávání, definice našich pravd, jež nás posouvají směrem k další fázi našeho dobrodružství. Nacházíte se v čase akcelerovaného posunu kupředu, který obsahuje období turbulencí i období poklidného proudu.

Někteří lidé jsou v pohybu s proudem zběhlejší než jiní. Rozhodí ruce do vzduchu a přijmou tuto jízdu. Jiní se budou snažit jako blázniví pádlovat proti proudu. A vy jako velice senzitivní jedinci určitě pocítíte jejich nervozitu, i když sami budete v odevzdaném stavu.

Tohle všechno je součástí změn, které jste si tak přáli. Důvěřujte neuvěřitelné efektivitě všeho, co se děje. Pamatujte, že vaše bytí je vlastně taková loď, kterou nemůže nic převrátit. Vše, co musíme udělat, je, pohybovat se směrem s tím, co je podporováno. Věřit a mít se rádi – krok za krokem. Vědět, že jste v bezpečí a připraveni na vše, co přijde.

Zdroj překladu
Archangel Gabriel through Shelley Young, trinityesoterics.com

Podpořit bennu.cz

0 %