Adamus St. GermainChannelingKoronavirus

Adamus St. Germain – O koronaviru, perspektiva osvíceného mistra

Koronavirus
Adamus St. Germain - O koronaviru, perspektiva osvíceného mistra

Pro lepší vstřebání energie doporučuji poslechnout video s titulky.

Přepis

Vítejte. Tohle je Geoff a já jsem Linda Hoppe z Crimson Circle. Nacházíme se ve vile Ahmyo, kde probíhá workshop pro lidi z Koreje. Během této události se Adamus vyjádřil o koronaviru.

Bylo to během první lekce. Jsem si vědoma, že existuje mnoho obav u Korejců, kteří jsou zde s námi, protože dopad viru v této zemi je velice výrazný. Adamus proto začal workshop krátkou diskuzí na téma koronaviru.

Mysleli jsme si, že to bude zajímat také vás (Shaumbra) ostatní všechny po světě, abyste se o tom dozvěděli. Tato událost byla naživo překládána, takže je to tempo pomalejší, než obvykle. Myslíme si ale, že tyto informace budou vhodné pro každého. Můžete si to stáhnout zdarma a rozšiřovat je svobodně.

A já předávám slovo Adamusovi, který nám o koronaviru poví. Tato nahrávka vznikla 26. února 2020 ve městě Kona na Hawaji.

Adamus Saint-Germain: Pojďme si tedy povědět o koronaviru.

Že vás to trochu vyděsilo?

Že ano, alespoň trochu? Koronovirus, odkud má vlastně svoje jméno? Někdo z vás ví, co znamená „corona“? Slunce, ano, má to pravděpodobně co dělat se sluncem. „Corona“ je španělské slovo. Asi nejpopulárnější bylo před 300 lety. „Corona“ znamená… Vlastně, původní slovo bylo „la corona“, la corona – „koruna“. „Koruna,“ ve Španělsku v té době ho mohli používat pouze ti královské krve slovo „corona“ – ve vztahu ke Koruně, ke králi a královně … zajímavé.

Corona také znamená „kruh“. Používalo se také jako reference ke Slunci, žhavému, plynatému bodu Slunce. Ale ten původní význam, „Koruna,“ „La Corona.“ Co to má společného s virem?

No, pojďme se podívat na to, co to takový virus vlastně je. Jakýkoli virus… je o nerovnováze v lidském vědomí. Každý virus, ať už fyzický a nebo mentální. Je to virus „sexuální energie“ o kterém Tobias mluvil mnoho let zpátky, je to nerovnováha mezi mužskou a ženskou energií.

Virus nemá žádnou agendu. Je tu prostě proto, že je tu nerovnováha. A jeho cílem je ji vyčistit; Vrátit věci zpět do harmonie. JIstě už víte, co jsem říkal o energii, energie není nic jiného než komunikace. To je vše, co energie je, píseň, komunikace.

Když se energie dostane z rovnováhy, ze své rezonance, přechází v nerovnováhu, musí se přirozenou cestou vrátit zpět do rovnováhy. Veškerá energie hledá vyřešení a rovnováhu. Když je tedy „píseň“ energie mimo rovnováhu, stane se něco, co ji přivede zpět. A to je jednou z věcí, co virus dělá.

Někdy je fyzický virus prostě jednoduchý způsob pro vyčištění nerovnováhy energie ve vašem těle. Klasická chřipka – každý ji dostane. Obvyklá chřipka je v pořádku. Zbavuje vás toxinů a nerovnováhy ve vašem těle. Má svůj smysl. Obvykle jednou za rok, někdy jednou za dva roky, dostanete menší chřipku nebo nachlazení. Jejím cílem je přivést vaši energii zpět do rovnováhy. Je vhodné dva nebo tři dny poležet v posteli, popíjet čaj cítit se špatně, zachumlat se do peřin, podívat se na něco dobrého v televizi, pokud tam vůbec někdy něco dobrého je. Cokoliv mimo Facebooku. To je vážně špatný nápad, když máte chřipku, vážně špatný.

Ale my tu máme tento speciální „korunní virus“ koronavirus – právě nyní. Dělá toho opravdu mnoho. Získává si celosvětovou pozornost. Ve vašem státě (Jižní Korea) je považován za epidemii. Každý se ho obává. Všichni se bojí vycházet, dotýkat, jít do restaurace a jíst nebo mít sex s ostatními lidmi. Možná ne sexu, ale bojí se všeho ostatního.

Zkuste se na moment na koronavirus nacítit, v korunní části vaší hlavy. Proč by právě nyní virus ovlivňoval dění na Zemi? A bude tak činit další dva, tři nebo šest měsíců. Mohlo by se to úplně vymknout, a to úplně. A samozřejmě média, ta se na tom krmí. Řeknete slovo „letiště“ a každý se bojí tam jet. Je to vskutku velice zajímavý virus.

Je tu proto, že na světě je ekonomická nerovnováha. Je to virus ekonomický, ale manifestuje se jako chřipka. Víte, aktuálně je na Zemi mnoho nerovnováhy s ohledem na ekonomiku a finance. Je tomu tak už delší dobu, ale nyní to skutečně vyplouvá na povrch. Je tu mnoho lidí, kteří jsou skutečně bohatí a mnoho těch, kteří mají velmi málo. S moderními technologiemi, které nyní máme, nemělo by existovat něco, čemu říkáme „miliarda spodních“, ti, jež žijí v extrémní chudobě, to se dít nemělo.

Technologie má schopnost poskytnout rovnocenné podmínky pro všechny. Ať už jste extrémně bohatí nebo chudí, každý má možnost mít mobilní zařízení, telefon, schopnost se ihned propojit s kýmkoli jinde na světě; Prozkoumat cokoli vás zajímá; prostě udělat cokoli, co chcete.

Jednou z krás technologie je její schopnost demokratizovat planetu. Jinými slovy, všichni mají stejný přístup. Co s ním pak učiníte už je samozřejmě na vás. Ale každý má tuto stejnou schopnost. Není to tak, že pouze malá skupina má všechny informace a data k dispozici a ostatní nikoli. Ne, každý na Zemi je má k dispozici. A jak se technologie po světě rozpíná, měla by vymýtit mnoho ekonomické nerovnováhy. Nemluvím tu o socialismu nebo komunismu, to nejsou ekonomické ideologie nebo platformy. To je úplně něco jiného. Mluvím o faktu, že nyní na této planetě by neměli existovat lidé, co trpí hladem!

Je tu dostatek jídla pro všechny! A také mnohem více potenciálu pro pěstování. Každý den se na Zemi plýtvá a vyhazuje mnoho jídla, které by mohl sníst kdokoli další, včetně těch, co hladoví. I na farmách zahazují jídlo, protože ho nemohou dostat na trh. Dokonce i v restauracích, protože si ho lidé objednávají příliš a pak ho celé nesní. Jídlo se také zahazuje, protože končí sezóna a nemá využití. Problém způsobuje distribuce jídla.

Existují diktátoři i vlády, které zadržují jídlo před vlastními lidmi. Na světě je mnoho států, které jsou zaplaveny korupcí. Proto nemohou efektivně distribuovat jídlo z farem až ke koncovým zákazníkům.

Přitom tu všechny potřebné věci jsou! Jenomže korupce lidského vědomí tomu brání. Na Zemi na většině místech většině, ale ne všech – existuje obrovské množství práce. Pokud nechcete pracovat pro někoho jiného, můžete si dnes za pomocí počítače a internetu od svého stolu vytvořit svoje vlastní podnikání jen tak – jednoduše, během několika dní. Shrnuto, na Zemi je tedy vše potřebné právě teď. Pro lidi, mít přístup k věcem, k jídlu a lékům. Ovšem stále existuje ona korupce, která způsobuje nerovnováhu.

A to je to, o čem celá tahle věc s koronavirem je. Chápete – „Koruna“. Jako královovská krev – mají to, co nikdo jiný mít nesmí. A proto tomu říkají „koronavirus“. Oni na to samozřejmě takhle nepřišli, ale to je ta energie, která se za tím skrývá. Zajímavé!

A co tenhle virus způsobí, kromě toho, že je hodně vidět ve zprávách? Zabije několik lidí, způsobí hodně strachu a paniky? A pouze hodně málo lidí pochopí, co koronavirus skutečně reprezentuje. Energeticky, i jako celkový koncept, který je za tím. Během několika následujících měsíců tento virus způsobí velké ekonomické problémy.

Ekonomická krize! Sledujte zprávy a všímejte si, jak továrny po celém světě zavírají. Jak se celá města zavírají. Výletní lodě, na kterých nikdo není, letadla takřka bez pasažérů. Všichni budou sedět doma a mít z koronaviru obavy, zasáhne to světovou ekonomiku. Ovlivní to finance na nějakou dobu. Pak se to ale uklidní a bude to v pořádku.

Se všemi těmi obavami jsem ale chtěl, abyste chápali, co se doopravdy děje ohledně této věci nazývané „La Corona“. V důsledku je to o ekonomické nerovnováze. A co to pro vás tedy znamená? Možná nic.

Co to pro vás znamená?

No, když se budete bát, že se nakazíte, tak se tak může stát. Strach to právě přitáhne.

Pokud se bojíte nakažení, naciťte se na svou vlastní ekonomickou nerovnováhu. Nazývejme to „nerovnováha hojnosti“. Existuje u vás? Máte ve svém životě hojnost? Nebo jen tak tak přežíváte? Máte problémy s placením účtů? Vymlouváte se, že nedokážete vydělat víc peněz, protože máte špatnou rodinu, práci, nejste dostatečně inteligentní nebo že vám v tom brání ostatní lidé? To jsou všechno energie nerovnováhy.

Můžete mít veškeré bohatství, které si přejete. Opravdu je to vcelku jednoduché – všechno, co si přejete. Ale pokud se stále držíte některých těchto zastaralých problémů a přesvědčení o hojnosti, potom vás věci jako koronavirus skutečně budou děsit.

Jedním z největších problémů Shaumbry posledních deseti let (pozn. překladatele – skupina, rodina bytostí nové energie – vy, co to čtete či sledujete 🙂 je právě hojnost. Žádné peníze. Většina toho je díky starým duchovním přesvědčením, že na to, abyste byli duchovní, musíte být chudí. Nemůžete mít moc peněz. Odkud tohle pochází? Je to ta nejšílenější věc, co jsem kdy slyšel! Ale většina světových náboženství tohle propaguje a přitom vás žádají o peníze, mají svoje sídla, umění… Vatikán a všichni ostatní. Chtějí po chudých lidech peníze.

Pojďme se s tímto společně nadechnout.

Cítil jsem, že bylo vhodné začít naší konverzaci právě na téma koronavirus, protože to tolik souvisí s tím, co se na Zemi právě děje. Dokonce i s vaší vlastní cestou.

Nechte energii, aby vám sloužila.

Pozorujete následujících několik měsíců, jak se tento virus stane epidemií po celém světě. Sledujte, jak to ovlivní ekonomiku na této planetě. Zajímavé.

Zdroj překladu
Adamus St. Germain via Geoffrey Hoppe, www.crimsoncircle.com

Podpořit bennu.cz

0 %